Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına düzenınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir eksperlik sahaı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik dumanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere bağlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun Yangın Merdiveni Kapısı vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page